1. wifi mesh filter
 2. AVM FRITZ!Box 4060 + FRITZ!Repeater 1200 AX.

AVM FRITZ!Box 4060 + FRITZ!Repeater 1200 AX.

5/5

Ben je op zoek naar een gedetailleerde en eerlijke beoordeling van de AVM FRITZ! 20002973? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze review zullen we alle belangrijke aspecten van AVM FRITZ! 20002973 vermelden, inclusief de functies, prestaties, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en meer. Door alle informatie te vergelijken met andere reviews op deze site kun je een doordachte keuze maken. 

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste wifi filter, de beste prijs-kwaliteitverhouding wilt weten, of gewoon wilt weten of deze AVM FRITZ! filter aan je behoeften voldoet, hier vind je de informatie. Onze deskundige beoordeling omvat alle essentiële informatie, waaronder functies, prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. We hebben de AVM FRITZ! 20002973 grondig getest en bieden een eerlijke en onbevooroordeelde mening, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder en ontdek waarom AVM FRITZ! 20002973 een game-changer is op de markt.

SpecificatiesAVM FRITZ! 20002973
MerkAVM FRITZ!
Aantal stations1
Type routerWifi router
Wifi snelheidsklasseMiddenklasse
GebruikssituatieFilm en muziek streamen, Gamen en downloaden, Thuiswerken
WoonsituatieKlein appartement, Studentenkamer
Snelheid van 5 Ghz-band2400 Mbit/s

Omschrijving van de AVM FRITZ! 20002973

Met de AVM FRITZ!Box 4060 + FRITZ!Repeater 1200 AX mesh set creëer je een snel en stabiel wifi netwerk met dekking tot op twee verdiepingen. De router plaats je achter je bestaande modem of glasvezelverbinding voor een optimale verbinding. Bovendien is het een fluitje van een cent om de repeater met één druk op de knop aan te sluiten. Met wifi 6 profiteer je van de nieuwste technologie, waarbij je tot tientallen apparaten aansluit zonder dat je verbinding instabiel of traag wordt. Daarnaast heeft de FRITZ!Box router extra functionaliteiten. Koppel bijvoorbeeld een externe harde schijf aan op de router om deze als netwerkopslag te benaderen in je huis. Het is ook mogelijk om meerdere DECT telefoons aan te sluiten en de router te gebruiken als telefooncentrale. Om het af te maken is deze router een slimme thuis hub voor de slimme producten van AVM FRITZ. Met deze compleet set creëer je een supersnel en stabiel wifi netwerk dat dekking biedt tot op twee verdiepingen. Koppel je apparaten aan met wifi 6 technologie, gebruik de FRITZ!Box als netwerkopslag en als telefooncentrale en geniet van de slimme producten van AVM FRITZ.

Pluspunten
 • Deze mesh set ondersteunt wifi 6, waardoor je een snellere verbinding opzet en meer apparaten verbindt

  .

  - Deze mesh set ondersteunt wifi 6, waardoor je een snellere verbinding opzet en meer apparaten aansluit. Bescherm je kinderen tegen schadelijke sites met ouderlijke controle

  .

  - Bescherm je kinderen tegen schadelijke websites met ouderlijk toezicht. Je stelt een VPN server in op de router, zodat je ook verbinding maakt met je thuisnetwerk als je niet thuis bent

  .

  - Je stelt een VPN server in op de router, zodat je ook verbinding maakt met je thuisnetwerk als je niet thuis bent.

Minpunten
 • Om gebruik te maken van alle verbeteringen van wifi 6 heb je geschikte apparaten nodig

  .

  Deze set biedt dekking op 2 verdiepingen

  .

  Kies een set met 3 stations voor dekking in je hele huis. Om alle verbeteringen van wifi 6 te kunnen gebruiken, heb je geschikte apparaten nodig

  .

  Deze set biedt dekking op twee verdiepingen

  .

  Kies een set met drie stations voor dekking in je hele huis.

Veelgestelde vragen over de AVM FRITZ! 20002973

De Netgear Orbi RBK853 biedt verschillende voordelen, waaronder supersnelle wifi-snelheden, uitgebreide dekking in grote woningen, ondersteuning voor meerdere apparaten zonder verlies van prestaties, betere betrouwbaarheid en verminderde interferentie. Bovendien profiteer je van geavanceerde beveiligingsfuncties om je netwerk te beschermen.

Nee, de meeste WiFi mesh filters zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze worden geleverd met duidelijke instructies en een intuïtieve installatieprocedure. Meestal kun je een mobiele app gebruiken om het mesh filter netwerk in te stellen en te beheren. Het proces is over het algemeen eenvoudig en vereist geen technische expertise.

Nee, de installatie van de Netgear wifi filter is eenvoudig. Het systeem wordt geleverd met een intuïtieve installatiewizard en duidelijke instructies. Met behulp van een app kun je het mesh-wifisysteem snel en gemakkelijk instellen en beheren.

Nee, je hoeft je bestaande WiFi-router niet te vervangen. Een WiFi mesh filter werkt samen met je huidige router om het WiFi-signaal te versterken en dekking uit te breiden. Het is een aanvullend systeem dat je bestaande infrastructuur verbetert zonder dat je alles hoeft te vervangen.

Een WiFi-meshfilter biedt verschillende voordelen, waaronder een bredere dekking van je WiFi-netwerk, eliminatie van dode zones, verbeterde signaalsterkte, verminderde interferentie en betere prestaties voor meerdere apparaten die tegelijkertijd verbonden zijn. Het zorgt voor een consistente en betrouwbare draadloze ervaring in je hele huis.

Alternatieve voor AVM FRITZ!Box 4060 + FRITZ!Repeater 1200 AX.