1. kamperen
  2. ehbo-kit

Top 10 beste ehbo-kits van 2024

Laatst bijgewerkt: 16 apr. 2024

Attentie: voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, voordelige en duurzame ehbo-kit, hebben wij de 10 beste producten voor jou geselecteerd. Mis je kans niet om uit te zoeken welk ehbo-kit het beste bij jou past. Van alle voor- en nadelen van elk ehbo-kit wordt hier een duidelijk overzicht geboden. Laat je verrassen door wat wij je te bieden hebben. Met welke ehbo-kit je ook kiest, jouw mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar welke ehbo-kits bij ons als beste uit de test gekomen zijn? Verder beneden deze pagina staan de resultaten.

Top 10 ehbo-kits

Het moment van de waarheid. Welke gereviewde ehbo-kits hebben de beste tien gehaald? De vergelijking was niet eenvoudig. Er zijn namelijk een heleboel ehbo-kits te vinden en in Nederland wonen fervente survival enthousiasten die maar al te graag hun mening geven over welke ehbo-kit juist de beste is. En dat is maar goed ook, want op die manier kunnen we jou van een top overzicht voorzien. Wordt de spanning te veel? Scroll maar snel naar onder om erachter te komen.

1. EHBO Kit

Deze 41-delige EHBO-kit heeft alles wat je nodig hebt om kleine ongelukjes te behandelen. Het biedt een uitgebreide basis voor een eerste hulpverlening in het geval van ongevallen en ongelukken. De inhoud is conform de DIN13164-norm. Deze EHBO-kit bevat alles wat u nodig heeft voor het behandelen van kleine kwetsuren, zoals verbandmiddelen, watjes, gaas, pleisters, steriele gaasjes, een thermometer, een EHBO-handboek, een pincet, een verbandtrommel en nog veel meer. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en veilig voor gebruik. De EHBO-kit is verpakt in een stevige en duurzame kunststof tas met een handig handvat, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen wanneer je op reis gaat. De tas heeft aan de binnen- en buitenkant vakken waar je de benodigdheden comfortabel kunt opbergen. De tas sluit stevig en beschermt de inhoud tegen stof en vocht. De kit is een handige, betrouwbare en veilige optie voor het verlenen van eerste hulp bij kleine ongelukjes.

2. Technosafety Verbanddoos

De stevige kunststof constructie van deze EHBO-koffer is uitgerust met een handige wandhouder, waardoor hij gemakkelijk aan een muur kan worden bevestigd. Bovendien is deze verbandkast internationaal goedgekeurd en voorzien van een Nederlandstalige handleiding. Het bijzondere aan deze Technosafety verbanddoos + wandhouder EHBO Set Internationaal Goedgekeurd Verbandkast is dat alle benodigdheden gemakkelijk en snel te vinden zijn. De interne indeling biedt hierbij extra gebruiksgemak, waardoor je bijvoorbeeld snel de juiste verbandmiddelen kunt vinden. De verbanddoos is ook voorzien van een speciale zak om eenvoudig je persoonlijke medicijnen te bewaren.

3. HeltiQ Eerste Hulp Kit

De HeltiQ Eerste Hulp Kit is een handig, draagbaar setje dat je overal mee naar toe kan nemen, zodat je altijd en overal beschikking hebt tot de juiste EHBO materialen. In het tasje bevinden zich een aantal essentiële EHBO producten, waaronder hechtpleisters, steriele gaasjes, steriele verbanden, knipplaats, pleisterverwijderaar en een EHBO handleiding. Daarnaast heeft de HeltiQ Eerste Hulp Kit ook een aantal producten die specifiek bedoeld zijn voor het behandelen van kleinere wonden zoals schaafwonden, schaafpleisters, een gaasje en een alcoholswab. De HeltiQ Eerste Hulp Kit is voorzien van een geïntegreerde handgreep, waardoor het gemakkelijk is om de kit mee te nemen. De tas heeft daarnaast ook een uniek compartiment dat specifiek ontworpen is om je persoonlijke EHBO materialen mee te nemen, zodat je altijd en overal klaar bent voor een onverwachte noodsituatie. De HeltiQ Eerste Hulp Kit is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en compleet EHBO-kit. De HeltiQ Eerste Hulp Kit is een handig en stevig nylon tasje dat samengesteld is met een basispakket van EHBO artikelen inclusief een aantal steriele producten. Het tasje bevat een aantal essentiële EHBO producten zoals hechtpleisters,.

4. EHBO verbandkoffer BHV

De EHBO verbandkoffer BHV is geaccepteerd door het Oranje Kruis en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen. De koffer is voorzien van een wandbeugel en bevestigingsmateriaal, waardoor deze makkelijk te monteren en te verplaatsen is. De inhoud van de koffer bestaat uit een uitgebreide verzameling medische materialen, waaronder pleisters, steriele kompressen, gaasverband, EHBO-handschoenen en meer. Alle benodigdheden voor het verzorgen van een breed spectrum aan verwondingen. Daarnaast bevat de koffer ook een speciaal gedeelte met meer gespecialiseerde items, zoals een draagbaar ECG, een verbanddoos met extra materialen voor het uitvoeren van oogheelkundige zorg, een katheter en een spalk. Kortom, de EHBO verbandkoffer BHV is de perfecte oplossing voor elke bedrijfshulpverlener die voorbereid is op elke situatie.

5. EHBO Verband Set Verbandtrommel EHBO Tas First Aid Kit EHBO Kit 30 Onderdelen Rheme

Deze EHBO Verband Set Verbandtrommel EHBO Tas First Aid Kit EHBO Kit 30 Onderdelen Rheme is een uitgebreide EHBO-set met alles wat je nodig hebt voor een eerste hulp bij ongelukken. De set bevat 30 onderdelen, waaronder schaar, plastische pincet, elastische bandage, driehoekige bandage, alcoholprep pads, reinigingsdoekjes, antiseptische wattenstaafjes, steriele non-woven pads, zelfklevende bandages, veiligheidsspelden, plakband en een paar latex- gratis handschoenen. Al deze producten zijn verpakt in een praktische nylon koffer met een ritssluiting, waardoor je alles bij elkaar kunt houden en je de set makkelijk kunt vervoeren. Deze EHBO Verband Set Verbandtrommel EHBO Tas First Aid Kit EHBO Kit 30 Onderdelen Rheme is perfect voor het geval van noodgevallen. De set is eenvoudig te gebruiken en biedt een goede bescherming tegen infecties. U kunt de verschillende producten gebruiken om wonden te behandelen, schaafwonden te verzorgen en de bloedstroom te stoppen. De set is zeer handig voor thuis, op het werk, in de auto, op reis of op school. Met deze set kunt u zich voorbereiden op noodgevallen en krijgt u de juiste hulp op het juiste moment. .

6. Technosafety EHBO Verbandkoffer DIN13157-2021 goedgekeurd Verbanddoos BHV Incl. wandhouder en bevestigingsmateriaal

Deze EHBO koffer is voorzien van alle verbandmiddelen die je nodig hebt bij een ongeval. In deze kit krijg je 20 steriel verbandmateriaal, waaronder verschillende soorten pleisters, verbandgaas, verbandkompressen en gaasverband. Daarnaast bevat deze kit ook verschillende benodigdheden voor ongevallen, zoals een thermometer, een EHBO boek, een schaar, een medical tape en een verbandtas. Al het materiaal in deze EHBO kit is volledig DIN13157-2021 goedgekeurd en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast is de Technosafety EHBO verbandkoffer gemaakt van een stevig, krasbestendig materiaal en is deze voorzien van een bevestigingsmuur, waardoor de koffer stevig op de muur vastgezet kan worden. Bovendien worden er ook bevestigingsmateriaal en een duidelijke wandhouder meegeleverd. Deze complete EHBO kit is dus een must-have voor elke professionele omgeving, waar veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met deze koffer ben je altijd voorbereid op ongevallen en kan je direct handelen bij een noodsituatie. Deze koffer is gemakkelijk te openen en heeft een duidelijke indeling, waardoor je altijd snel de juiste verbandmiddelen kan vinden. Ben je op zoek naar een professionele EHBO koffer, waarmee je direct klaar bent voor noodsituaties? Kies dan voor de Technosafety EHBO Verbandkoffer DIN13157-20.

7. Technosafety Verbanddoos DIN13164-2022 + Wandhouder EHBO Set Internationaal Goedgekeurd Verbandkast First Aid Kit

Deze set is internationaal goedgekeurd en voldoet aan de DIN13164-2022 norm. De verbanddoos is voorzien van een handig wandmontage-systeem, waardoor je de verbanddoos altijd bij de hand hebt. Hij is gemaakt van stevig ABS-kunststof en heeft een afsluitbaar deksel. De set bevat alle essentiële EHBO-benodigdheden, waaronder verbandmateriaal, hechtpleisters, een verbanddoek, een wegwerpschaar, een EHBO-handboek, een thermometer, een knijpverband, een wattenstaafje en watjes, een opvulbare wattenbal, een steriel verbanddoek en een spataderpleister. Al deze benodigdheden worden geleverd in een georganiseerde, duidelijk geïdentificeerde verpakking. De verpakking is speciaal ontworpen om georganiseerd en overzichtelijk te blijven, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste materiaal. Deze Technosafety verbanddoos met wandhouder is een must-have voor elke autorijder, vrachtwagenchauffeur of buschauffeur. Het is een veilige en betrouwbare EHBO-set die voldoet aan alle internationale richtlijnen. De set is compact, licht van gewicht en eenvoudig te monteren aan de muur. Hij is ideaal voor gebruik in de auto, de bus of de vrachtwagen en biedt een stukje extra verzekering voor als iemand plotseling medische zorg nodig heeft.

8. Betadine jodium 30 ml Betadine jodium 30 ml

Oplossing van Betadine 30 ml is een antiseptische oplossing die een breed spectrum aan bacteriën en schimmels tegenhoudt. Het is geschikt voor toepassing op de huid en slijmvliezen en kan ook worden gebruikt voor het reinigen en spoelen van geïnfecteerde wonden. De oplossing is klaar voor gebruik en kan direct worden aangebracht op de huid en het wondgebied, of door middel van een watje, tampon of nat kompres. Betadine jodium 30 ml is een antiseptische oplossing die een breed spectrum aan bacteriën en schimmels tegenhoudt. Het is geschikt voor toepassing op de huid en slijmvliezen en kan ook worden gebruikt voor het reinigen en spoelen van geïnfecteerde wonden. De oplossing is klaar voor gebruik en kan direct worden aangebracht op de huid en het wondgebied, of door middel van een watje, tampon of nat kompres. Vervolgens kan het beste de wond worden afgedekt met Betadine Zalfgaas of Betadine Pleisters om vervuiling van buitenaf tegen te gaan. Betadine jodium 30 ml is een effectief middel om infecties te bestrijden en wonden te genezen. Het is een krachtige antiseptische oplossing die bacteriën en schimmels tegenhoudt, waardoor het helpt om infecties te voorkomen.

9. Rode Kruis EHBO-koffer 'In en om het huis' Eerste hulp kit: 121-delig

De Rode Kruis EHBO-koffer is compact en licht, maar biedt toch alle noodzakelijke materialen om op een adequate manier eerste hulp te verlenen. De koffer is speciaal ontworpen voor eenvoudig transport en heeft een stevig handvat. Het materiaal waaruit de koffer is gemaakt, is sterk en duurzaam en heeft een goede water- en vuilbestendigheid. In de koffer zit een uitgebreide selectie aan medische materialen, waaronder verbanden, vernevelaars, pleisters, gaas, vingerverbanden, kompressen, tangen, lancetten, ontsmettingsmiddelen, antiseptische wipes en nog veel meer. Ook zitten er speciale materialen bij om verschillende soorten verwondingen te behandelen, zoals verstuikingen, brandwonden, kleine snijwonden en vergiftigingen. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor een gecertificeerde EHBO-opleiding. De complete inhoud is overzichtelijk gerangschikt in de koffer, zodat je direct kunt zien wat waar zit.

10. Care Plus First Aid Kit Basic EHBO-set verbanddoos

De Care Plus First Aid Kit Basic bevat onder andere twee steriele pleisters, twee alcoholbenzine pads, twee antiseptische doekjes, twee compressen, een verbandschere en twee vingerverbanden. Daarnaast bevat de EHBO-set een pincet, een lancet, een kniptang en een verbandlap. Ideaal voor het behandelen van kleine wonden. De First Aid Kit Basic is gemaakt van stevig, waterdicht materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Het speciale ontwerp van de verpakking voorkomt dat de inhoud kwijtraakt. De inhoud is overzichtelijk geordend in verschillende compartimenten. De verpakking is helder en duidelijk en maakt het gemakkelijk om de items te vinden. De First Aid Kit Basic is een must-have voor iedereen die klaar wil zijn voor een onverwacht ongeval.

Veelgestelde vragen over ehbo-kit

Wat is er meer betrouwbaar dan de mening van onafhankelijke klanten? Klanten hebben uiteraard het liefst het beste product en door producten te reviewen helpen we elkaar. Dit klant-tot-klant advies biedt een transparante blik op de werkelijke kwaliteit en waarde van producten, waardoor we allemaal weloverwogen keuzes kunnen maken. Zo bouwen we samen een betrouwbare website.

Wanneer je de opties hebt vergeleken op onze vergelijkingspagina en een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde ehbo-kit, kun je klikken op het icoontje “Beste deal”. Zodoende word je naar de webshop met de goedkoopste prijs geleid.

Uiteindelijk is de beste ehbo-kit, de ehbo-kit waar jij het voor over heeft om het bedrag voor te betalen. Alle ehbo-kits zijn in ieder geval goed, ze staan niet voor niets in onze top. De een is echter wat duurder dan de ander. Kijk dus vooral goed naar de specificaties van de ehbo-kit om te zien wat u echt nodig heeft.  

Ons laatste woord over ehbo-kits

Een goede ehbo-kit is een must, vooral als je veel buiten bent. Onze top 10 lijst van ehbo-kits is een handig hulpmiddel om de juiste keuze te maken. We hopen dat je hierdoor een geschikte kit kan uitzoeken, maar als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat dat dan aan ons weten. We streven ernaar om de consument zo goed mogelijk te informeren, zodat je de beste ehbo-kit kunt kiezen. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je altijd een goed uitgeruste ehbo-kit bij je hebt als je op pad gaat voor avontuur. Hopelijk is dit artikel je een stapje verder geholpen bij het vinden van jouw perfecte opbergkit.

Waar je op moet letten bij de aankoop van een ehbo-kit?

Bij de aankoop van een ehbo-kit raden we aan om altijd eerst goed de reviews te lezen. Een verkoper of producent vertelt natuurlijk altijd dat zijn producten kwaliteit hebben. Maar het oordeel is uiteindelijk aan jou als de klant zelf. 

Kijk zeker ook naar de prijs, sowieso is goedkoop vaker duurkoop, echter in onze top 10 zijn de ehbo-kits allemaal van goede kwaliteit. Toch hebben we er voor gezorgd dat er verschil is in prijs om tegemoet te komen aan ieders budget. Wij vinden namelijk dat iedereen de kans moet hebben om kwaliteit te kunnen kopen.

Disclaimer: De resultaten in de ehbo-kits top 10 komen tot stand uit uitvoerig onderzoek en vergelijking. Wij verkopen de producten zelf niet, maar wij verwijzen je naar verschillende webshops waar deze te bestellen zijn. Wanneer je via onze site naar het product op een externe site geleid wordt en het daar vervolgens koopt, krijgen wij een kleine commissie.

 

Inhoudsopgave

Auteur foto
Joey

Survival Expert

Hoi, ik ben Joey en ik schrijf graag over van alles dat met survival en bushcrafting te maken heeft. Als reservist bij de landmacht haal ik veel inspiratie uit mijn ervaringen daar. Deze ervaringen helpen mij om praktische tips en diepgaande inzichten te delen. Op survivalreview.nl schrijf ik teksten om mijn kennis en interesse te delen met anderen die dezelfde passie hebben. Samen kunnen we leren en groeien in deze boeiende hobby.

Gepubliceerd op: 11 nov. 2022

De ontwikkeling van survival

Veel van de producten die je tegenkomt op onze site waren er vroeger natuurlijk niet. Waar survival nu een hobby is, was het vroeger een manier van leven. Benieuwd hoe er vroeger gesurvivald werd en hoe het is ontwikkeld tot vandaag de dag? Leer hieronder meer.