1. wifi mesh filter
 2. TP-Link Deco M9 Plus Smart Home Mesh Wifi (2-pack) – 2018.

TP-Link Deco M9 Plus Smart Home Mesh Wifi (2-pack) - 2018.

5/5

Ben je op zoek naar een gedetailleerde en eerlijke beoordeling van de TP-Link Deco M9 Plus(2-Pack)? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze review zullen we alle belangrijke aspecten van TP-Link Deco M9 Plus(2-Pack) vermelden, inclusief de functies, prestaties, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en meer. Door alle informatie te vergelijken met andere reviews op deze site kun je een doordachte keuze maken. 

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste wifi filter, de beste prijs-kwaliteitverhouding wilt weten, of gewoon wilt weten of deze TP-Link filter aan je behoeften voldoet, hier vind je de informatie. Onze deskundige beoordeling omvat alle essentiële informatie, waaronder functies, prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. We hebben de TP-Link Deco M9 Plus(2-Pack) grondig getest en bieden een eerlijke en onbevooroordeelde mening, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder en ontdek waarom TP-Link Deco M9 Plus(2-Pack) een game-changer is op de markt.

SpecificatiesTP-Link Deco M9 Plus(2-Pack)
MerkTP-Link
Aantal stations2
Type routerMesh wifi systeem
Wifi snelheidsklasseBasisklasse
GebruikssituatieFilm en muziek streamen, Thuis studeren, Thuiswerken
WoonsituatieGroot appartement, Klein appartement
Snelheid van 5 Ghz-band1730 Mbit/s

Omschrijving van de TP-Link Deco M9 Plus(2-Pack)

Met de TP-Link Deco M9 Plus Multiroom wifi oplossing heb je altijd een stabiele verbinding, ook als je door het hele huis beweegt. De router heeft 3 draadloze netwerken, zodat je geen verlies van snelheid hebt. Je plaatst de 2 stations op verschillende plaatsen in je huis, waardoor je een mesh-netwerk creëert. Je apparaten kiezen automatisch voor het station met de sterkste verbinding, zodat je geen last hebt van een slechte verbinding tijdens het videobellen. De Deco M9 Plus heeft bovendien ook een ingebouwde hub waarmee hij werkt met veel smart home systemen. De router heeft Zigbee en bluetooth mesh ingebouwd. Hierdoor heb je geen extra hub of apps nodig. De Deco M9 Plus biedt een eenvoudige oplossing om je hele huis te voorzien van snel en betrouwbaar wifi. Zo kun je met gemak al je apparaten verbinden en genieten van een sterk netwerk.

Pluspunten
 • Dit multiroom systeem heeft 2 stations, genoeg voor dekking in een groot appartement of 2 verdiepingen

  .

  Dit systeem heeft 2 zenders, genoeg voor dekking in een groot appartement of 2 verdiepingen

  .

  Bescherm je kinderen tegen schadelijke sites met ouderlijke controle

  .

  Bescherm je kinderen tegen schadelijke websites met ouderlijk toezicht

  .

  De Deco M9 Plus heeft een ingebouwde smart home hub voor Zigbee en Bluetooth Mesh

  .

  De Deco M9 Plus heeft een ingebouwde home hub voor Zigbee en Bluetooth Mesh.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om de stations aan de muur te bevestigen

  .

  Het ondersteunt alleen wifi 5, dus je draadloze internet is minder stabiel als je met veel apparaten tegelijk online bent dan met wifi 6. Dit systeem heeft slechts 2 mesh stations, waardoor je wifi dekking beperkt is tot 2 verdiepingen van een rijtjeshuis.

Veelgestelde vragen over de TP-Link Deco M9 Plus(2-Pack)

De Netgear Orbi RBK853 biedt verschillende voordelen, waaronder supersnelle wifi-snelheden, uitgebreide dekking in grote woningen, ondersteuning voor meerdere apparaten zonder verlies van prestaties, betere betrouwbaarheid en verminderde interferentie. Bovendien profiteer je van geavanceerde beveiligingsfuncties om je netwerk te beschermen.

Nee, de meeste WiFi mesh filters zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze worden geleverd met duidelijke instructies en een intuïtieve installatieprocedure. Meestal kun je een mobiele app gebruiken om het mesh filter netwerk in te stellen en te beheren. Het proces is over het algemeen eenvoudig en vereist geen technische expertise.

Nee, de installatie van de Netgear wifi filter is eenvoudig. Het systeem wordt geleverd met een intuïtieve installatiewizard en duidelijke instructies. Met behulp van een app kun je het mesh-wifisysteem snel en gemakkelijk instellen en beheren.

Nee, je hoeft je bestaande WiFi-router niet te vervangen. Een WiFi mesh filter werkt samen met je huidige router om het WiFi-signaal te versterken en dekking uit te breiden. Het is een aanvullend systeem dat je bestaande infrastructuur verbetert zonder dat je alles hoeft te vervangen.

Een WiFi-meshfilter biedt verschillende voordelen, waaronder een bredere dekking van je WiFi-netwerk, eliminatie van dode zones, verbeterde signaalsterkte, verminderde interferentie en betere prestaties voor meerdere apparaten die tegelijkertijd verbonden zijn. Het zorgt voor een consistente en betrouwbare draadloze ervaring in je hele huis.

Alternatieve voor TP-Link Deco M9 Plus Smart Home Mesh Wifi (2-pack) - 2018.