1. wifi mesh filter
 2. Netgear Orbi RBK863S Wifi 6 (3-pack).

Netgear Orbi RBK863S Wifi 6 (3-pack).

5/5

Ben je op zoek naar een gedetailleerde en eerlijke beoordeling van de Netgear RBK863S-100EUS? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze review zullen we alle belangrijke aspecten van Netgear RBK863S-100EUS vermelden, inclusief de functies, prestaties, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en meer. Door alle informatie te vergelijken met andere reviews op deze site kun je een doordachte keuze maken. 

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste wifi filter, de beste prijs-kwaliteitverhouding wilt weten, of gewoon wilt weten of deze Netgear filter aan je behoeften voldoet, hier vind je de informatie. Onze deskundige beoordeling omvat alle essentiële informatie, waaronder functies, prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. We hebben de Netgear RBK863S-100EUS grondig getest en bieden een eerlijke en onbevooroordeelde mening, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder en ontdek waarom Netgear RBK863S-100EUS een game-changer is op de markt.

SpecificatiesNetgear RBK863S-100EUS
MerkNetgear
Aantal stations3
Type routerMesh wifi systeem
Wifi snelheidsklasseMiddenklasse
GebruikssituatieFilm en muziek streamen, Gamen en downloaden, Thuis studeren, Thuiswerken
WoonsituatieEengezinswoning, Groot appartement
Snelheid van 5 Ghz-band2400 Mbit/s

Omschrijving van de Netgear RBK863S-100EUS

Met de Netgear Orbi RBK863S 3-pack huis heb je een wifi 6 netwerk dat elke hoek van je huis bereikt. De snelheid van 2400 Mbps via de 5 GHz band en 1200 Mbps via de 2.4 GHz band zorgen voor een betrouwbare verbinding. De eerste station heeft een internetpoort met een snelheid van 10 Gbps, hiermee kan de RBK863 de snelste glasvezelverbindingen aan. Je koppelt de 3 stations aan elkaar via een ethernetkabel of je gebruikt de extra 5 GHz frequentie. Met de seamless roaming functie hoef je je geen zorgen te maken over haperingen als je door je huis loopt. Je krijgt altijd de beste verbinding en de meest optimale snelheid, waardoor je nooit meer met bufferingen of lage internetsnelheden te maken hebt. De Netgear Orbi RBK863S 3-pack is een perfecte oplossing voor elk huis, van kleine appartementen tot de grootste villa's.

Pluspunten
 • Er is geen vertraging tussen de stations dankzij de extra backhaul frequentie

  .

  -> Er is geen vertraging tussen de stations dankzij de extra backhaulfrequentie

  .

  De antennes van de Orbi 863 zijn krachtiger, waardoor je internet verder reikt

  .

  -> De antennes van de Orbi 863 zijn krachtiger, waardoor je internet effectiever bereikt

  .

  Orbi RBK863 routers werken met de snelste abonnementen dankzij de 10 GB WAN poort

  .

  -> Orbi RBK863 routers werken met de snelste abonnementen dankzij de 10 GB-WAN-poort.

Minpunten
 • Deze router gebruikt geen 6 GHz band, waardoor je minder snel online gaat bij dichte afstand tot de router dan bij vergelijkbare routers

  .

  Deze routers hebben geen extra 2,5 Gb ethernetpoorten waardoor je apparaten van sneller internet kunt voorzien.

Veelgestelde vragen over de Netgear RBK863S-100EUS

De Netgear Orbi RBK853 biedt verschillende voordelen, waaronder supersnelle wifi-snelheden, uitgebreide dekking in grote woningen, ondersteuning voor meerdere apparaten zonder verlies van prestaties, betere betrouwbaarheid en verminderde interferentie. Bovendien profiteer je van geavanceerde beveiligingsfuncties om je netwerk te beschermen.

Nee, de meeste WiFi mesh filters zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze worden geleverd met duidelijke instructies en een intuïtieve installatieprocedure. Meestal kun je een mobiele app gebruiken om het mesh filter netwerk in te stellen en te beheren. Het proces is over het algemeen eenvoudig en vereist geen technische expertise.

Nee, de installatie van de Netgear wifi filter is eenvoudig. Het systeem wordt geleverd met een intuïtieve installatiewizard en duidelijke instructies. Met behulp van een app kun je het mesh-wifisysteem snel en gemakkelijk instellen en beheren.

Nee, je hoeft je bestaande WiFi-router niet te vervangen. Een WiFi mesh filter werkt samen met je huidige router om het WiFi-signaal te versterken en dekking uit te breiden. Het is een aanvullend systeem dat je bestaande infrastructuur verbetert zonder dat je alles hoeft te vervangen.

Een WiFi-meshfilter biedt verschillende voordelen, waaronder een bredere dekking van je WiFi-netwerk, eliminatie van dode zones, verbeterde signaalsterkte, verminderde interferentie en betere prestaties voor meerdere apparaten die tegelijkertijd verbonden zijn. Het zorgt voor een consistente en betrouwbare draadloze ervaring in je hele huis.

Alternatieve voor Netgear Orbi RBK863S Wifi 6 (3-pack).