1. wifi mesh filter
 2. FRITZ!Box 7590 AX DSL + FRITZ!Repeater 1200 AX.

FRITZ!Box 7590 AX DSL + FRITZ!Repeater 1200 AX.

5/5

Ben je op zoek naar een gedetailleerde en eerlijke beoordeling van de AVM FRITZ! 20002973? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze review zullen we alle belangrijke aspecten van AVM FRITZ! 20002973 vermelden, inclusief de functies, prestaties, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en meer. Door alle informatie te vergelijken met andere reviews op deze site kun je een doordachte keuze maken. 

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste wifi filter, de beste prijs-kwaliteitverhouding wilt weten, of gewoon wilt weten of deze AVM FRITZ! filter aan je behoeften voldoet, hier vind je de informatie. Onze deskundige beoordeling omvat alle essentiële informatie, waaronder functies, prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. We hebben de AVM FRITZ! 20002973 grondig getest en bieden een eerlijke en onbevooroordeelde mening, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Lees verder en ontdek waarom AVM FRITZ! 20002973 een game-changer is op de markt.

SpecificatiesAVM FRITZ! 20002973
MerkAVM FRITZ!
Aantal stations1
Type routerRouter met ingebouwd modem, Wifi router
Wifi snelheidsklasseBasisklasse
GebruikssituatieFilm en muziek streamen, Gamen en downloaden, Thuiswerken
WoonsituatieKlein appartement, Studentenkamer
Snelheid van 5 Ghz-band2400 Mbit/s

Omschrijving van de AVM FRITZ! 20002973

De FRITZ!Box 7590 AX DSL en de FRITZ!Repeater 1200 AX zorgen ervoor dat je wifi stabiel en betrouwbaar is op 2 verdiepingen in een gemiddeld huis. Je verbindt de FRITZ!Box met je DSL verbinding of een andere internetaansluiting. Daarna koppel je de onderdelen van deze mesh set met één druk op de knop aan elkaar. Zo heb je binnen de kortste keren een dekkend wifi netwerk. De FRITZ!Box is meer dan alleen een modem en router. Het is ook een complete telefooncentrale. Je sluit 2 bekabelde toestellen aan of je gebruikt het ingebouwde DECT basisstation om je telefoons te verbinden. Het Google adresboek wordt daarbij gebruikt als telefoongids. Daarnaast dienen deze producten ook als een smart home hub voor de slimme accessoires van AVM. Met deze producten heb je een betrouwbare wifi verbinding, die jouw leven een stuk makkelijker maakt.

Pluspunten
 • Deze mesh set ondersteunt wifi 6, waardoor je een snellere verbinding opzet en meer apparaten verbindt

  .

  Met ouderlijke controle kunt u uw kinderen beschermen tegen schadelijke websites

  .

  De router is uitgerust met een DSL-modem, waardoor je direct een verbinding met je provider opzet.

Minpunten
 • Om van alle voordelen van wifi 6 gebruik te maken, heb je geschikte apparatuur nodig

  .

  Met deze set heb je dekking over twee verdiepingen

  .

  Kies voor een set met drie stations als je dekking nodig hebt in je hele huis.

Veelgestelde vragen over de AVM FRITZ! 20002973

De Netgear Orbi RBK853 biedt verschillende voordelen, waaronder supersnelle wifi-snelheden, uitgebreide dekking in grote woningen, ondersteuning voor meerdere apparaten zonder verlies van prestaties, betere betrouwbaarheid en verminderde interferentie. Bovendien profiteer je van geavanceerde beveiligingsfuncties om je netwerk te beschermen.

Nee, de meeste WiFi mesh filters zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze worden geleverd met duidelijke instructies en een intuïtieve installatieprocedure. Meestal kun je een mobiele app gebruiken om het mesh filter netwerk in te stellen en te beheren. Het proces is over het algemeen eenvoudig en vereist geen technische expertise.

Nee, de installatie van de Netgear wifi filter is eenvoudig. Het systeem wordt geleverd met een intuïtieve installatiewizard en duidelijke instructies. Met behulp van een app kun je het mesh-wifisysteem snel en gemakkelijk instellen en beheren.

Nee, je hoeft je bestaande WiFi-router niet te vervangen. Een WiFi mesh filter werkt samen met je huidige router om het WiFi-signaal te versterken en dekking uit te breiden. Het is een aanvullend systeem dat je bestaande infrastructuur verbetert zonder dat je alles hoeft te vervangen.

Een WiFi-meshfilter biedt verschillende voordelen, waaronder een bredere dekking van je WiFi-netwerk, eliminatie van dode zones, verbeterde signaalsterkte, verminderde interferentie en betere prestaties voor meerdere apparaten die tegelijkertijd verbonden zijn. Het zorgt voor een consistente en betrouwbare draadloze ervaring in je hele huis.

Alternatieve voor FRITZ!Box 7590 AX DSL + FRITZ!Repeater 1200 AX.